Pakovanje po Vašem zahtevu

Delfin d.o.o

Sadržaj Vaše korpe je trenutno prazan
(0.00 din)

Kontakt Info

Adresa:
Pere Velimirovića 30v,
Beograd, Srbija

Telefon:
+381 11 351 00 26
+381 63 23 77 50

Email: delfindd@eunet.rs
MSN: delfinpack@live.com
Skype name: delfinpack

fleksibilni materijali za pakovanje

O nama

"Delfin" d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, štampu i distribuciju ambalaže od plastike ili papira. Naš posao je da vaš proizvod (ili bilo koji predmet) bude sigurno i lepo upakovan. Ako ste na teritoriji Beograda i okoline, naš posao je da brinemo o tome da u svakom trenutku možete računati na to da ćemo vam dostaviti robu o našem trošku, naravno ako porudžbina nije premala po našima kriterijumima. Način dostave je posebno objašnjen u delu: dostava i garancije.

Dakle,na ovom sajtu možete razgledati i kupiti (naručiti) kese ("treger", "butik", zamrzivač, sa ili bez štampe, zip...), džakove, vreće za smeće, folije (građevinske, termoskupljajuće, air bubble tj."puckavu" film foliju, streč za pakovanje ili paletiranje, alu, samoprijanjajuće folije za domaćinstvo), natron vreće (dvoslojne i troslojne), papirne kese od natron i belog krep papira, štampane prema vašem zahtevu ili bez štampe, omotne papire (kaširani tzv."mesarski" i nekaširani tzv. "pekarski", ukrasni papir ) odštampane vašim znakom ili ne...papirne ukrasne kese (sa vašim ili našim dizajnom), kutije (transportne, ukrasne ili za picu) i papirne podmetače, termo ading rolne za fiskalne kase, vage i fax uređaje, reklamne kese sa vašim znakom, plastične čaše za jednokratnu upotrebu, činije za ketering i pakovanje hrane i ostale potrebe za pakovanje. Naši kupci su trovinske, pekarske, mesarske, poslastičarske radnje, farbare, restorani, hoteli, ugostiteljske radnje, građevinske firme, bolnice, poljoprivredna preduzeća i farme, veleprodaje i maloprodajni objekti sa komplementarnim robama, rečju – svi koji nešto pakuju. Zato o vašem kupcu brinemo isto koliko i vi. Vaš kupac je i naš kupac.

Postupak naručivanja i plaćanja je objašnjen u delu cenovnici i kupovina.

Da li možemo da radimo po vašem zahtevu?

Da, sa velikim zadovoljstvom. Naša najmanja plastična ("zip") kesa je dimenzija 50mm x 60mm. Naša najveća kesa (džak) je dimenzija 900mm x 2000mm. Između njih se nalazi preko dve stotine artikala, ali ako tu ne nalazite ono što vam treba mi ćemo rado udovoljiti vašem specifičnom zahtevu i uraditi kesu/kutiju/omotni papir kakav vi želite. Sa vašim znakom, reklamnim tekstom!!! Možda papirnu natronsku kesu ili džak sa vašim znakom.
U delu Pakovanje po Vašem zahtevu nalazi se opcija "opišite vaš zahtev" gde je u formi upitnika dato šta sve vaš zahtev treba da sadrži da bismo mogli da vam damo ponudu za štampu sa vašim znakom na ambalaži koja vam je potrebna. Na istom mestu se nalazi i "galerija" gde su prikazana neka od naših štampanih rešenja. Pogledajte ih jer ćete možda dobiti ideju koja će vam koristiti. Kada nam pošaljete vaš popunjeni upitnik, učinićemo sve da sa vama nađemo optimalno rešenje. Praktično, estetski i finansijski.

Kako nas naći?

Mi se nalazimo u ulici Pere Velimirovića 30v u Beogradu i klikom na ovu adresu će vam se pokazati detaljna mapa grada Beograda uz pomoć koje ćete sagledati najlakši način da dođete do nas. Ako je to u interesu posla, doći ćemo i mi kod vas. Svesni odgovornosti i brinući o tome kakav je vaš "Packing identity", ne oklevajte i pozovite nas jer ćemo u svakom trenutku moći da vam damo za date uslove (novac) najbolji mogući kvalitet.

O kvalitetu

Da li ste ikada razmišljali da jedna polietilenska "treger"kesa nosi 1000 do 1500 puta svoju težinu? Kod svake vrste "treger" kesa stoji koliko opterećenja ona podnosi. Toga se treba pridržavati. Opis proizvoda će vam dati osnovne informacije o tehničko – tehnološkim karakteristikama tog proizvoda. Ali ako taj proizvod nije zadovoljio vaš kriterijum (jer iz bezbroj razloga nema kese koja ne puca), mi ćemo vam vratiti novac ili zameniti reklamiranu robu. Postupak zamene i nadoknade reklamirane robe opisan je u odeljku dostava i garancije.
Za ovih dvanaest godina rada stekli smo značajan broj kupaca za koje kažemo da su naši partneri: oni koriste našu ambalažu. Ko zna koliko puta ste (ako živite u Beogradu) kući poneli nešto pakovano u kesi koju smo proizveli, bacili smeće u kesi koju smi mi proizveli .... Preko četiri stotine kupaca, a među njima: Pekara “Aca” d.o.o., “Europlak” kao “Eurosalonova” fabrika za proizvodnju nameštaja, “Polimark” d.o.o., Roma Company, Atrinvest d.o.o, Pinoles d.o.o i drugi. Ali bez obzira na to što nam ne nedostaje reputacija, mnogo će nam značiti da vaše primedbe ili pohvale opišete u okviru forme na strani kontakt. To je u interesu naše bolje informisanosti i zato:
unapred HVALA!

  • Delfin - O namaDelfin - O nama
  • Delfin - O namaDelfin - O nama
  • Delfin - O namaDelfin - O nama
  • Delfin - O namaDelfin - O nama